Pensionstalling de luxe

Per juni 2015 zijn de boxen, paddocks en weides in gebruik genomen. 4 luxe buitenboxen van 3 x 3,5, zadelkast, bergruimte. Gedraineerde paddock per box en een flinke weide van ongeveer 4.000 m2 per 2 boxen. 1 extra grote box, voor bv. 2 pony's o.i.d. die samen kunnen met eigen gedraineerde paddock en eigen weide. Alles op basis van doe het zelf en onderling met de andere huurders. Dit loopt erg soepel.

 

Verdere faciliteiten zijn:

- Droge bak (geen 20 x 40 maar leuk in te rijden)

- Losgooi/longeer/of wat dan ook bak van 15 x 30

- Direct aan het bos, u hoeft niet over een weg o.i.d.

 

Wij hebben de sterke voorkeur voor koudbloed-paardjes, deze zullen ook de voorkeur genieten.

 

Zomer 2022 zullen deze boxen worden omgebouwd tot inloopstallen. 

 

Greentopstables by night

30 april.... het gaat gestaag door!

28 april de drainage is gelegd

Dinsdagochtend waren ze hier al vroeg om de drainage aan te leggen voor de nieuwe paddocks. Daarna gelijk 3 grote vrachten zand gebracht en nu kan er dus verder worden gegaan met het realiseren van de paddocks.

2 april 2015! Stallen zijn een feit...

18 maart 2015, betonvloer is gestort.

De betonvloer is gestort.... nu maar goed indrogen!

Maart 2015, vorderingen nieuwe stallen

13 MAART 2014

De grond is mooi geëgaliseerd en waterpas gemaakt.

Maart 2015, de nieuwe stallen

De plannen zijn concreet... In het voorjaar zullen er 4 boxen (3,00 x 3,50) bijgebouwd worden met twee paddocks (circa 6.00 x 10.00), dus 2 aan 2. En per 2 ook een weide.

 

Daarbij ook een grote box (4.00 x 3,50) , bestemd voor 1 paard en pony of twee pony's die samen in een box kunnen. Ook een eigen paddock (circa 6.00 x 10.00 ) en een eigen weide.

 

Voor meer informatie: reageren via contact formulier

 

Pension stalling Paarden/pony's

In beperkte mate is er pensionstalling mogelijk in de meest vrije vorm. Een stuk weide met (inloop)stal te huur voor geheel eigen gebruik maar met gebruik van faciliteiten. Ligging is direct aan het bos.

 

Momenteel geen plaats beschikbaar. Mogelijk dat er deze zomer een paar nieuwe plaatsen worden gerealiseerd. Bij interesse, informeer even via contactformulier.

 

 

Nieuwe pensionstallen voorjaar 2015

Eindelijk kon er begonnen worden met de nieuwe boxen voor pensionstalling. Planning is dat ze voorjaar 2015 in gebruik genomen kunnen worden. Heerlijke ruime buitenbox, met eigen uitloop/paddock en weide.